Dubbel glas laten plaatsen?

Zó geregeld via Glasservice Direct.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw glaszetter

Vergelijk, bespaar en kies uw glaszetter. Maak direct een afspraak!

Dubbel glas voor een betere isolatie

Nieuwbouwwoningen worden vaak standaard al voorzien van HR++ glas. Dit is ook logisch want het wooncomfort wordt hiermee verhoogt, u bespaart op de energiekosten en het is ook nog eens beter voor het milieu. Is uw woning nog niet voorzien van dubbel glas? Dan zijn er dus genoeg redenen om uw enkel glas te laten vervangen voor dubbel glas. Benieuwd naar de kosten hiervan? Vul gerust ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur diverse offertes van erkende glaszetters in uw regio.

Een goede investering voor de toekomst

Heeft u wel eens last van tocht langs de ramen. Vooral in de wintermaanden is dit erg vervelend. Niet alleen voor uw wooncomfort, maar ook voor uw maandelijkse energierekening. Wilt u dit niet langer en bent u op zoek naar een goede investering voor de toekomst? Dan is dubbel glas zeker de moeite waard om te overwegen. Er zijn verschillende mogelijkheden in dubbel glas die we hieronder kort toelichten.

Dubbel glas
Standaard dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, heeft al een betere isolatiewaarde dan enkel glas. Vroeger werden van veel woningen de enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing. Tegenwoordig wordt standaard dubbel glas niet meer veel geplaatst. Dubbel glas is daarbij vervangen door hoogrendementsglas.

Hoogrendementsglas
Dit type glas kennen we als HR+, HR++ of HR+++ glas. Laats genoemde wordt ook vaak aangeduid als triple glas. Daarover hieronder meer. Hoogrendementsglas heeft een veel betere isolatiewaarde dan normaal dubbel glas. Het meest geplaatste type is HR++ glas. Ook bij nieuwbouwwoningen is HR++ glas bijna altijd standaard. Door de hoge isolatiewaarde blijft de warmte in uw woning en daardoor valt de maandelijkse energierekening lager uit. Hoogrendementsglas is een goede investering die zichzelf zal terugverdienen. Lees hier meer over HR++ glas.

Triple glas (HR+++)
Van alle soorten isolatieglas heeft triple glas, ook wel HR+++ genoemd, de hoogste isolatiewaarde. Uiteraard is de besparing op uw energierekening met dit type glas het hoogst. Nadeel van triple glas is dat het een behoorlijke investering is. Voor een m2 betaalt u ongeveer € 165,- (incl. montage en btw). Laat u daarom altijd goed adviseren door een erkende glaszetter wat de mogelijkheden zijn.

Tip: Niet ieder soort hoogrendementsglas past in ieder kozijn. Laat altijd een glaszetter persoonlijk langskomen voordat u glas gaat bestellen.

HR++ glas bestellen? Vergelijk eerst glaszetters in uw regio

Of u nu kiest voor HR+, HR++ of triple glas, het is altijd verstandig om eerst enkele offertes met elkaar te vergelijken. Zo heeft u een goed startpunt en de juiste informatie om een goede keuze te maken. Door gebruik te maken van Glasservice Direct vergelijkt u binnen een minuut tot 6 glaszetters in uw regio. U hoeft hiervoor alleen ons contactformulier in te vullen en wij doen de rest. Door te vergelijken is een besparing op uw kosten snel gerealiseerd.

Plaats uw aanvraag

Vergelijk gratis 4 glaszetters in uw regio

Bespaar tot 40% op uw kosten. Da's mooi meegenomen!
Plaats uw aanvraag