Isolatieglas bestellen?

Vergelijk gratis glaszetters in uw regio.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw glaszetter

Vergelijk, bespaar en kies uw glaszetter. Maak direct een afspraak!

Isolatieglas – HR+, HR++ en triple glas

Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd, wint in grote mate terrein in Nederland. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Door de hoge isolatiewaarde blijft de warmte in huis, zal u minder hoeven te stoken en daardoor is uw maandelijkse energierekening lager. Allemaal mooie voordelen van isolatieglas. Maar welke soorten isolatieglas zijn er allemaal en wat is hiervan de aanschafprijs? Voordat we hier verder om ingaan adviseren we altijd om eerst een goede prijsvergelijking te maken voordat u nieuwe beglazing aanschaft. De tarieven verschillen per glaszetter en door te vergelijken bespaart u direct op de kosten.

Hoogrendementsglas

Waar eerder dubbel glas als standaard werd gezien is tegenwoordig hoogrendementsglas de standaard geworden. De reden is simpel; meer isolatiewaarde. Hoogrendementsglas is verkrijgbaar in verschillende soorten, namelijk:

  • Standaard hoogrendementsglas
  • HR+ glas
  • HR++ glas
  • Triple glas (HR+++)

Het is duidelijk dat triple glas de hoogste isolatiewaarde heeft en standaard hoogrendementsglas de minste isolatiewaarde. HR++ is tegenwoordig de meest geplaatste glassoort. De reden hiervoor is te verklaren in de aanschafprijs afgezet tegen de terugverdientijd. Triple glas is erg duur in aanschaf, maar zal ook resulteren in een lagere energierekening. Het is voor iedereen een persoonlijke afweging welk hoogrendementsglas past bij de woning en het budget.

Niet iedere woning geschikt voor HR+++ glas

Goed om te weten is dat niet iedere woning in Nederland zomaar voorzien kan worden van HR+++ glas. Dit heeft te maken met het type kozijn. Laat u daarin altijd goed adviseren door een glaszetter in uw regio. Wanneer u uw kozijnen laat vervangen, dan is het juist wel aan te raden om direct triple glas erin te laten plaatsen. Zo gaat u goed geïsoleerd te toekomst tegemoet. Daarnaast is het een absolute meerwaarde voor uw woning wanneer deze verkocht gaat worden.

De beste deal voor uw isolatieglas

Voor welk type hoogrendementsglas u ook kiest, u wilt natuurlijk niet teveel betalen. Daarom is het verstandig om via Glasservice Direct een prijsvergelijking te maken. Glaszetters hanteren verschillende tarieven en ook de inkoop van glas kan zorgen voor verschillende aanschafprijzen. Vergelijk binnen 1 minuut diverse offertes door ons contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur krijgt u tot 6 prijsopgaven van glaszetters uit uw regio. Vergelijk, bespaar en maak een afspraak met uw glaszetter.

Plaats uw aanvraag

Vergelijk gratis 6 glaszetters in uw regio

Bespaar tot 40% op uw kosten. Da's mooi meegenomen!
Plaats uw aanvraag

Glaszetters contact opnemen

Voordelen van Glasservice Direct

  • Glaszetters direct beschikbaar
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • In heel Nederland werkzaam
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Transparante en persoonlijke service