Glasschade herstellen?

Maak direct een afspraak met onze glaszetter.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw glaszetter

Vergelijk, bespaar en kies uw glaszetter. Maak direct een afspraak!

Glasschade? Glasservice Direct staat voor u klaar

Heeft u glasschade en wilt u dit graag snel en vakkundig laten herstellen door een erkende glaszetter bij u in de buurt? Via Glasservice Direct komt u snel in contact met glaszetters in uw regio. Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Vul daarom ons contactformulier in en ontvang direct tot 6 offertes van glaszetters in uw regio. Vergelijk, bespaar en maak direct een afspraak met uw glaszetter. Zo is uw glasschade vandaag nog verholpen.

Lekkage in uw dubbel glas?

Naast acute glasschade zijn er ook andere oorzaken waardoor u glasschade kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een lek in uw dubbel glas. Ondanks dat dit geen spoedprobleem is wilt u deze vorm van glasschade natuurlijk ook opgelost hebben. Het is vervelend als u iedere dag moet aankijken tegen aanslag, vocht en vuil tussen uw dubbel glas. Onze glaszetters komen graag bij u langs voor advies. Bij een lek in uw dubbel glas dient uw glas altijd vervangen te worden. Een mooi moment om te bekijken welke mogelijkheden, zoals HR++, er zijn voor uw nieuwe raam. Zo bent u nog beter geïsoleerd, wat zal resulteren in een lagere energierekening.

Isoleren is besparen. Profiteer van het lage btw-tarief van 6%

De overheid wil graag dat woningen energiezuiniger worden in de toekomst. Om deze doelstelling kracht bij te zetten hanteert de overheid een 6% tarief op de arbeidskosten wanneer u uw woning energiezuiniger maakt. Het plaatsen van isolatieglas valt hier ook onder. Dus heeft u glasschade en liep u al met het idee om isolatieglas te plaatsen, dan is dit een goed moment.

Belangrijk: Het lage btw-tarief geldt voor de arbeidskosten. De aanschafkosten van isolatieglas valt wel onder het normale btw-tarief van 21%.

Voor de volledige uitleg verwijzen wij u graag naar de website van De Belastingdienst.

Kom direct in contact met glaszetters in uw regio

Glasservice Direct heeft een landelijk dekkend netwerk van erkende glaszetter. In heel Nederland kunnen wij u daardoor altijd van dienst zijn. Door uw aanvraag te plaatsen, via ons contactformulier, vergelijkt u tot 6 glaszetters in uw regio. De prijsopgaven krijgt u binnen 24 uur toegezonden. Vergelijk en kies de beste glaszetter voor uw klus. Uit de praktijk is gebleken dat vergelijken van offertes een besparing oplevert van 40%. Mooi meegenomen en binnen 1 minuut geregeld! We zien uw aanvraag graag tegemoet, zodat onze glaszetters u een scherpe offerte kunnen toesturen.

Plaats uw aanvraag

Vergelijk gratis 6 glaszetters in uw regio

Bespaar tot 40% op uw kosten. Da's mooi meegenomen!
Plaats uw aanvraag

Glaszetters contact opnemen

Voordelen van Glasservice Direct

  • Glaszetters direct beschikbaar
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • In heel Nederland werkzaam
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Transparante en persoonlijke service