Glaszetters in Waardenburg

Vergelijk de beste glaszetters in uw regio, kies en bespaar

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Waardenburg e.o.
 • Vergelijk, kies, bespaar

Glaszetter in Waardenburg nodig?

Glasservice Direct is de specialist op het gebied van glas, glasschade en herstel. Onze ervaren glaszetters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook voor (spoed)opdrachten in het weekend en ’s avonds. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Waardenburg direct beschikbaar voor u. Via ons contactformulier vraagt u snel en gemakkelijk gratis offertes aan. Voldoet een offerte aan uw wensen? Dan is een afspraak binnen 24 uur gemaakt. Onze glaszetters staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Glaszettersbedrijf voor al uw glaswerk

U kunt rekenen op de goede zorgen van onze glaszetters voor al uw glaswerk. Bent u een nieuwe woning aan het bouwen en bent u op zoek naar een geschikt glaszettersbedrijf in Waardenburg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u de ruiten in uw bestaande woning laten vervangen? Heeft u glasschade? Of wilt u uw woning beter laten isoleren met hoogwaardig HR++ isolatieglas? Ook dan bent u bij onze glaszetters aan het juiste adres voor deskundig advies en vakwerk. Voor vragen, advies en een vrijblijvende offerte kunt u altijd rekenen op uw glaszettersbedrijf.

Wij leveren en plaatsen alle soorten glas

Glas is er in alle soorten en maten. U zult nog versteld staan van de uitgebreide keuzes die u heeft als u nieuwe ruiten in uw woning wilt laten zetten. Onze glaszetters hebben voor elk raam de beste oplossing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uniek glas-in-lood voor het raam in uw voordeur of in de trappenhal? Wilt u uw huis extra goed beschermen tegen ongewenste indringers, dan is inbraakwerend gelaagd glas een aanrader! Of kiest u liever voor HR++ of Triple glas voor een hoogwaardige isolatie? De mogelijkheden zijn er en wij adviseren u graag. Onze glaszetter in Waardenburg helpt u graag met glassoorten zoals:

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Inbraakwerend glas
 • Brandwerend glas
 • Draadglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen
 • Diamantglas

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van soorten glaswerk, waarmee een glaszetter u van dienst kan zijn. Misschien zoekt u wel een oplossing voor uw glazen tafelblad of wilt u glazen douchedeuren of wandsystemen? We horen graag wat uw specifieke wensen zijn, zodat de bij ons aangesloten glaszetters in Waardenburg voor u een offerte op maat kunnen opstellen. Vergelijk en kies de beste glaszetter in uw regio. Door te vergelijken bespaart u direct op de kosten van uw glas. Onze vergelijkingsservice is geheel gratis en vrijblijvend.

Glaszetters in Waardenburg

Vind dé beste glaszetter voor uw project en ontvang gratis offertes

Vergelijk, kies en maak direct een afspraak.

 • Glaszetters in Waardenburg
 • Offertes op maat
 • Vergelijken is gratis en vrijblijvend
 • Bespaar tot 40% op uw kosten

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk

Klantbeoordeling:

Glas vergelijkingstip

Om een goede vergelijking te kunnen maken van glaszetters in Waardenburg is het verstandig om offertes aan te vragen met daarin de prijs per m² incl. btw en arbeidskosten.

Uw vertrouwde glaszetter in Waardenburg

Zó gevonden en direct beschikbaar

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas

Zijn er nog ramen in uw woning of bedrijfspand die voorzien zijn van enkel glas? Dan is het verstandig om deze te vervangen voor dubbel glas. Wij hebben alle soorten dubbel glas op voorraad. Van standaards dubbel glas tot aan HR++ en triple glas. Binnen 24 uur stuurt onze glaszetter in Waardenburg u een offerte op maat. Bespaar zo direct op uw (energie)kosten.

Ramen van glas in lood

Glas in lood

Glas in lood brengt sfeer en karakter aan uw woning. Ondanks dat we glas in lood vaak terugzien in oude historische panden, zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. Ook voor reparatie en herstel van glas in lood bent u bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Vragen of advies nodig? Onze glaszetters staan voor u klaar.

Ruit kapot? Wij zijn er voor u!

Glasschade herstellen Waardenburg

Onze glaszetters zijn specialisten in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Wanneer u glasschade heeft, dan komt dit altijd ongelegen. U kunt daarom altijd een beroep op ons doen. In het weekend en zelfs ’s nachts staan wij voor u klaar, 365 dagen per jaar. Ons glaszettersbedrijf in Waardenburg helpt u graag bij het herstellen van uw glasschade.

Enkele klantervaringen over ons glaszettersbedrijf.

Een reputatie waar we trots op zijn.

Ruit laten vervangen

Geplaatst op: 24.04.2024 door Dhr. van Kleef

Onderste ruit van onze voordeur was gebarsten. Deze was dezelfde dag nog vervangen. Heldere prijsafspraken en snelle service.
Beoordeling:

Enkel glas vervangen voor HR++

Geplaatst op: 23.04.2024 door Mevr. Scheppers

De offerte was scherp in vergelijking met andere bedrijven. 5 ramen voorzien van HR++ glas. Ik kan jullie aanbevelen!
Beoordeling:

Glasschade door storm

Geplaatst op: 23.04.2024 door Fam. Feenstra

Door de afgelopen storm hadden wij glasschade aan ons bedrijfspand. Glaszetter kwam in het weekend en alles was snel hersteld.
Beoordeling:

Van advies tot afwerking, onze glaszetter staat voor u klaar

Het is belangrijk dat ramen professioneel geplaatst worden. Dit is dan ook een klus die u echt door een glaszettersbedrijf moet laten uitvoeren. Uw glaszetter in Waardenburg staat garant voor een zorgvuldige glasservice. U wordt uitgebreid geadviseerd over wat in uw situatie de beste oplossing is. Vervolgens gaat uw glaszetter voor u aan de slag. Het glas wordt veilig en vakkundig geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Een professionele glaszetter weet voor alle glassoorten waar hij op moet letten bij het plaatsen van het glas. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Denk aan een perfecte afwerking van de kozijnen bij het plaatsen van ramen in uw woning.

Wat kost glas (excl. montagekosten)?

De montagekosten die glaszetters in Waardenburg hanteren kunnen verschillen. Daarom is het ook verstandig om eerste een vergelijking te maken. Wel kunnen we een gemiddelde prijzen per glassoort geven. Hieronder het overzicht incl. kostenbesparing per jaar.

GlassoortPrijs per m2 (excl. montage)U-waarde
Enkel glas€ 17,-5,8
Dubbel glas€ 65,-2,7
HR+ glas€ 75,-1,3 – 1,6
HR++ glas€ 80,-0,9 – 1,2
Triple glas (HR+++)€ 120,-0,5 – 0,9

De betekenis van U-waarden bij glassoorten

Zoals u in bovenstaande tabel ziet heeft ieder type glas een bepaalde U-waarde. Met deze waarde wordt aangegeven hoeveel warmte per graad temperatuurverschil, per seconde, m² doorgelaten wordt tussen de ene en de andere kant van een constructie (bron: U-waarde Wikipedia). Hoe hoger de U-waarde, des te slechter is de isolatie van het glas. Naast glas hebben ook kozijnen een U-waarde. Zo heeft een aluminium kozijn een U-waarde van 6,0, een houten kozijn 2,4 en kan een kunststof kozijn een U-waarde hebben van 1,0. Voor de beste isolatie, en daarmee kostenbesparing, kiest u dus voor HR+++ glas met kunststof kozijnen. Vraag altijd om advies bij uw glaszettersbedrijf.

Bespaar geld met het juiste glas te plaatsen

Zoals al benoemt heeft HR+++ glas de beste isolatiewaarde. Dit kan u een enorme energiebesparing opleveren, waardoor de investering zichzelf terugverdient. In onderstaand overzicht ziet u hoeveel u kunt besparen aan energiekosten.

GlassoortBesparing gas (per m², per jaar)Geldbesparing (per m², per jaar)
Enkel glas
Dubbel glas20 m³€ 14,-
HR+ glas28 m³€ 18,-
HR++ glas30 m³€ 20,-
Triple glas (HR+++)33 m³€ 22,-

Bovenstaande informatie geeft goed weer dat het plaatsen van isolatieglas door een erkende glaszetter uit Waardenburg verstandig is voor de toekomst. Een simpele rekensom. Als u 50 m² dubbel vervangt voor HR++ glas, dan levert dit per jaar een energiebesparing op van € 300,- per jaar. Dat maakt de energierekening en uw wooncomfort een stuk aangenamer.

Tarieven van een glaszetter in Waardenburg per uur

Een vraag die we vaak krijgen van onze aanvrager is; “Wat kost een glaszetter per uur?”. Een logische vraag en vaak ligt het uurtarief van glaszetters in Waardenburg tussen de 37,50 euro en 45 euro per uur. Ook is het mogelijk om een prijs af te spreken per vierkante meter. Dan kunt u uitgaan van kosten tussen de 35 euro en 65 euro per vierkante meter. Het voordeel hiervan is dat de montagekosten vastliggen voor het hele project.

Zoals u ziet lopen de tarieven van glaszetters uiteen. Het is daarom altijd verstandig om eerst een onafhankelijke vergelijking te maken door offertes op te vragen van betrouwbare glaszetters in Waardenburg.

Vind ook de beste glaszetter voor uw klus

Vandaag hebben 18 mensen een aanvraag gedaan bij ons. Laatste aanvraag was 3 minuten geleden.

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk

De glaszetter in de praktijk

Glaszettersbedrijf aan het werk in Waardenburg

Eric, een ervaren glaszetter in Waardenburg: “We werken altijd goed samen met Glasservice Direct. Dagelijks ontvangen we interessante aanvragen. We zien dat mensen vaak niet weten dat er diverse soorten dubbel glas zijn, zoals HR+ en HR+++. We adviseren ze hier graag in, wat de mogelijkheden zijn i.c.m. hun kozijnen en welke besparing dit voor de toekomst kan geven op hun energierekening.

Mijn tip aan alle vergelijkers: vraag welke kosten allemaal meegenomen zijn in de offerte. Zijn bijvoorbeeld het afvoeren van het oud glaswerk en de voorrijkosten meegenomen?”

Waarom kiezen voor dubbel glas?

Dubbel glas is, zoals de naam al doet vermoeden, samengesteld uit twee glasplaten. Daartussen bevindt zich isolatiemateriaal. Door deze opbouw van de ruiten zal de isolatie van uw woning een stuk beter zijn in tegenstelling tot enkel glas. Niet alleen houdt het in de winter de warmte binnen, ook bij warm weer houdt het warmtestraling van buiten tegen. Dubbel glas in uw woning laten plaatsen betekent daarom een investering die u terug zult verdienen, omdat u aanzienlijk gaat besparen op uw energierekening. We brengen u hier graag in contact met vakmensen in dubbel glas in Waardenburg, zodat uw woning beter bestand is tegen wisselende weersinvloeden en u steeds een stabiele temperatuur in huis kunt houden.

Alle voordelen van dubbel glas op een rij

Door uw ruiten zo snel mogelijk te vervangen door dubbel glas kunt u snel van alle voordelen genieten. We zetten hier de voordelen van dubbel glas voor u op een rij:

 • Minder energiekosten
 • Minder belastend voor het milieu
 • Kosten worden terugverdiend
 • Uw woning wordt meer waard
 • Meer wooncomfort

Benieuwd welke soorten dubbel glas er zijn, wat deze kosten en hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening? Bekijk dan even deze tabellen.

Heeft dubbel glas ook nadelen?

Nee, eigenlijk niet. De terugverdientijd van uw investering in dubbel glas ligt gemiddeld tussen de 5 tot 7 jaar. Sommige mensen vinden dat erg lang, maar het feit is dat u de kosten uiteindelijk wel terugverdient. Er wordt ook weleens gezegd dat dubbel glas tot meer condensvorming leidt, maar dat is een fabeltje. Juist doordat het dubbel glas ervoor zorgt dat de temperatuur aan de binnenkant van het glas hoger wordt, is de kans op condens juist kleiner. Condens tussen de twee ramen duidt op een lek. Dat kan ontstaan door slijtage of verkeerde montage. Wilt u er zeker van zijn dat uw dubbel glas perfect wordt geïnstalleerd? Doe dan hier een beroep op een ervaren professional in dubbel glas in Waardenburg.

Vergelijk glaszetters in Waardenburg

Binnen ons uitgebreid landelijk netwerk aan vakmensen vindt u ook meerdere goede glasbedrijven in Waardenburg. De specialisten die we voor u geselecteerd hebben leveren diverse soorten dubbel glas. Laat u goed adviseren over wat voor uw woning de beste keus is. Bij deze specialisten bent u verzekerd van de beste kwaliteit glas, een nauwkeurige montage en een klantgerichte service. Meer weten? Vraag hier direct online gratis en vrijblijvend offertes aan voor dubbel glas in Waardenburg.

Glasschade herstellen

Glasschade herstellen Waardenburg

Glasschade kan op elk moment ontstaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een gebroken glas wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Gelukkig staan de aangesloten glaszetters in Waardenburg 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs in de weekenden kunt u op ons rekenen.

Wanneer u glasschade heeft aan uw woning of bedrijfspand, dan is ons advies om direct (of zo snel mogelijk) een glaszetter te laten komen. Inbrekers maken namelijk graag gebruik van de omstandigheden. Om inbraakschade te voorkomen kan uw glaszetter in Waardenburg een tijdelijke oplossing bieden of direct uw glasschade herstellen door het plaatsen van een nieuw glas. Snel en goed geregeld met uw lokale glaszetter.

Ondanks dat glasschade vervelend is, kan het ook een mooi moment zijn om te kiezen voor een betere glassoort zoals HR++. Laat u gerust adviseren.

Glaszettersbedrijf nodig?

Via ons regelt u het vandaag nog. Laatste aanvraag was 3 minuten geleden.

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk